testing

Jag har hittat några vintage appar i min Iphone som jag testat lite.. De här är tagna med appen, vintage cam.

 

Hoppas ni har en härlig måndag, nu har jag gjort en paj som står i ugnen..mmm. Idag blev det bacon, lök och fetaost i, hihi man tar vad man har.. Pusss/M

Helg och lite trött

Hej alla söta! Nu är det söndagkväll och dags att göra sig redo för ny vecka. Helgen har varit bra men har varit lite trött.. varit så mycket förra veckan så helgen var välbehövlig kände jag.=)

Har ju ändå hunnit med lite trevliga saker... träffade min underbara mamma och syster för en härlig fika på kroatorpet..älskar det stället<3
Vi har också varit i Norra Unnaryd där Hampus mamma, pappa och mormor bor=) Vi har hunnit med Grillning hos härliga Adam och Kristina.

Idag har jag, Sofie och Ellen gått en mysig långpromenad längs med Vättern.
Och nu sitter vi här i soffan jag, älskling och Thea plutt... så nu blir det mästarnas mästare och en stor kopp Thé, hoppas ni haft en underbar helg mina fina!!! Pusss/M 


Adam och Kristina i deras nya fina lya=)




Rachel Zoe

Stjärnstylisten Rachel Zoe stylar Lindex!


Rachel Zoe

Härliga romantiska plagg med söta former och färger perfekt för sommargarderoben!


Något av de här plaggen är jag riktigt sugen på.. älskar ju rosa!!

Trevlig helg! Pusss/M


Gerbera keramik.

Idag kom en stor leverans från gerbera keramik till UNIK, jättefin keramik från Portugal. Riktigt härliga färger, jag gillar pastellfärgerna bäst och färgen betong såklart;)

Keramiken både tillverkas och glaseras för hand vilket gör att färg och form kan variera lite, det gör det ju ännu lite mer speciellt tycker jag.. lite mer personligt! =)

 
Här blir formar och skålar mm till.


 

Och så här fint blir resultatet.


En sockerkaka i denna kanske?

Ha en underbar kväll alla fina.. själv ska jag nu lägga upp mina värkande fötter efter en dag med mycket spring i helt fel skor! =(  Pusss M

Måndag igen.

Helgen bara rusar förbi, speciellt när man jobbar lördagen också! Men Har haft en skön trevlig helg, med Schlager, hampus och vänner! =) och sen kom hon äntligen hem min fina Julia! Jag har tänkt mycket på henne när hon har rest runt i asien i 3 månader, men nu känns det skönt att ha henne på hemmaplan igen=)


Vadå brun??? haha


Och sen killarna som tyckte det var för mycket tjejsnack när man ska se hockeymatchen.

Ha en fin vecka=) Jag hoppas på lite mer sol...hm;)

Jumpsuit.

Min nya jumpsuit. va tycks? =)


 


Trevlig helg fina bloggisar! Hoppas ni mår bra! Jag ska jobba imorgon, men nu blir det pizza och tv-mys med mina underbara älsklingar. =)

love shorts.

When I put shorts on, summer is everywere.

 




asos.com

Resa.

Hej sötisar! Idag är det onsdag igen då.. veckorna går ju så fort. Kom just hem från sportlife och ett härligt Zumba pass med Sofie. Om ni inte har testat det, tycker jag ni ska göra de. Riktigt skoj och man tänker inte på att man tränar nästan.

Min syster Anna var här och hälsade på idag också, alltid lika trevligt. =)
Hampus och jag håller på att kolla lite resor nu... vi tänkte åka iväg en vecka utomlands..så vi
har bestämt att det nog blir Grekland eller Kroatien. Ska bli sååå skönt med sol bad och framförallt semester.
Vi var ju i Paris i februari..men nu är man sugen på att komma iväg igen.=)


Jag med en takeaway latte från starbucks i Paris<3

Hoppas ni mår bra så här mitt i veckan. Pusss/M


Sommarens älsklingsblomma?

Jag är uppväxt med Pelargoner, de fanns alltid i köksfönstret under sommarmånaderna hemma på Mariagatan i Nässjö. En tacksam blomma som är mycket dekorativ. Pelargonen trivs jättebra ute, i tex samplanteringen ute på balkongen eller varför inte i rabatten?

Det finns många olika sorters pelargoner, vilket gör att endel riktiga fantaster samlar massa olika sorter av dessa härliga blommor. Pelargonen trivs som bäst där solen skiner mycket. Man kan låta denna blomma torka ut lite mellan vattningarna och de vill inte stå med rötterna i genomblöt jord.

  

Min favorit sort heter Mårbacka, den har denna söta ljusrosa färg. Vita Pelargoner är ju också jättehärligt tycker jag.. kanske för jag älskar alla slags vita blommor. På uteplatsen tycker jag det är snyggt med någon stark färg på Pelargonen som tex cerise eller röd... jättefint att blanda med andra växter också, som tex murgröna.

Visste du att..

-Pelargonen kommer ursprungligen från Södra Afrika.
-Det finns vissa doftpelargoner som man kan använda som krydda i bakning.
-Det finns nu hela 7000 olika sorters pelargoner, så de finns lite att välja på...

Ett tips från mig på en blomma som jag tycker är ett måste på sommaren.=) Pusss/M


strandplagg.

Idag fick jag hem den, perfekta tapåöverbikininnärmangårtillstrandenplagget... och den gjorde mig inte besviken;)



Nu kom vi just hem efter ha varit i Norra Unnaryd och solat och fikat hos Hampus föräldrar=) mysigt de!
Nu blir det sängen för mig och en tittt på 5an och Nittileaks. Sov sött vänner! Pusss/M

Sol och Yoga massage

Hej Sötnosar!

Igår var ju Popadelica, vilket va jättetrevligt, härligt väder och mycket bra musik. Härligt festival tryck. Vi såg både mycket kända och lite mindre kända artister. Mina favoriter Veronica Maggio och Daniel Adams Ray motsvarade mina förväntningar.. underbara live artister som fick hela publiken med sig.

Idag har det varit en lugn söndag, jag och älskling har suttit ute och solat endel och på eftermiddagen gick vi till Huskvarna och köpte Thaimat som vi sedan åt i solen...så mysigt;)

Ikväll har Adam och Kristina varit här. Kristina gav mig Yoga massage vilket var jätteskönt och avslappnande, man kände att det löste upp endel spänningar i kroppen.







Pusss/ M

Popadelica

Imorgon ska jag gå på Popadelica I Huskvarna med Anna och Lina!=) Ska bli jättekul, här har ni några av artisterna. Daniel Adams Ray, Veronica Maggio och Tove Styrke. Ska bli jättekuuuul!=)







Passar även på att önska Er en riktigt bra helg godingar=) Pusss/ M

Till det som är vackert.

Hyrde filmen Till det som är vackert häromdagen.
En film som handlar om en tjej som lever ett lite stökigt liv i förorten, hon lyssnar mycket på klassisk musik, det är något hon tycker är mycket vackert. Hon blir av en slump anställd som receptionist på konserthuset, Där inleder hon ett förhållande med en av de främsta dirigenterna på konserthuset. Filmens motto är "Modet är livets sanna mått", men frågan är till vilket pris? Jag tycker filmen är sevärd och har ett bra budskap.


Alicia Vikander är så duktig och vacker!=)


Unik

Idag har jag varit på Unik. Det är en blomster och inredningsbutik jag jobbar i då och då. Älskar sakerna som finns där. En blandning av lantligt, fransk industri och rustik känsla... allt det jag gillar med andra ord. Ska visa några saker jag köpt där.



Stora tunga krukor i lite grövre keramik.

 
Randiga kuddar från PBhome.

 
Bubblig lykta i glas och stål från Manzana.

Blir du nyfiken på mer från UNIK? här finns det. www.unikblommor.se


Ha nu en underbar kväll... här blir det snart lasagne.. förresten jag är nyklippt igen hihi. Pusss/M


min stil.

Försöker få lite ordning på balkongen nu...





Stort härligt olivträd på stam..  så vackert.



Försöker få upp nåt på väggarna också;)

Snart är den vår... Den här fantastiska tavlan i Lin och bomull på canvasram. Jag hittade den i en tjejs blogg, och efter det var jag bara tvungen att beställa den. Det finns flera andra motiv också kolla in på www.oddbirds.nu

Ha en underbar kväll. Jag ska snart börja med maten. Pusss/ M


Brasa utan brasa

Hej på er sötisar!

Vilket härligt väder vi har idag, jag har suttit i solen hela förmiddagen.. det är ju fortfarande ganska kallt i luften dock.
Igår jobbade jag först och efter det åkte vi till Kaxholmen för att fira Valborg med att se på brasa med underbara Jennie, Johan och Hilda. =) De blev tal, sång, regn, blåst, korvgrillning men brasan...hm ja de blev aldrig någon. Antagligen för att det var för blåsigt. Så istället blev det god kvällis hemma hos vännerna=)


 

Hoppas ni har en riktigt fin helg! Nu ska jag fixa lite här hemma, vi ska lite senare idag åka och köpa lite härliga växter till vår balkong. Visar senare;) Pusss/M

RSS 2.0