Home is where the heart is.

Behöver du få fräscht hemma snabbt? här är lite tips från mig.=)

Det äldsta inredningstipset är faktiskt så enkelt som en härlig bukett blommor på bordet. Det behöver inte vara en stor bukett... om du inte har vas för en stor bukett..satsa på en fin flaska med en ros eller lilja i, snyggt i sin enkelhet.Flaskblommor!=)

Kolla vad du har utanför där du bor.. finns de kanske fina stenar eller fina kvistar.. arrangera på ett fint fat kanske med ett ljus intill. Eller varför inte bara några fina stenar på tv-bänken? Naturmaterial känns mysigt.Mera fina stenar!!=)

Om du är trött på att det ser rörigt och stökigt ut? Plocka bort några saker.. inredningsdetaljer är fint.. men ibland kan det bli för mycket. Ta bort saker ibland... det blir så mycket roligare att ta fram dem sen efter en tid igen. Om man har lite färre grejer framme får man ett rymligare intryck av ett rum.

Ibland blir man trött på sina möbler.. Då kan det faktiskt hjälpa om man byter plats på någonting. Tex byt plats på fotöljen i vardagsrummet eller flytta soffan till en annan vägg osv.

Inredning handlar inte bara om det man ser i ett rum. Det är också hur man upplever det genom tex hur det luktar eller ljudet i ett rum. Satsa på doftljus eller en aromalampa.. Om det luktar gott i ett hem upplevs det mer harmoniskt både för dig och dina gäster. Ett annat tips är att satsa på kryddväxter i köket.. det luktar också gott..ser fint ut och dessutom kan du ju använda dem när du lagar mat!
Så kommer vi till Ljudet i ditt hem, varför inte din favorit musik som lite lägre bakrundsmusik, då trivs du!

Gå på loppis eller en auktion! Där kan du hitta saker som inte alla andra har och sen blir det en mer personlig touch i hemmet. Jag tycker det känns roligare att blanda lite nytt och lite gammalt än att bara ha allt nytt från tex Ikea.Loppisfynd?=)


Satsa på färgtema.. detaljer som går igen i samma nyans tex på kuddar och krukor eller en pläd i samma färg som fondväggen. Det får rummet att se mer enhetligt ut, vilket gör att ett lugn upplevs.

Hoppas du har användning för nåt tips;) Pusss/MKommentarer
Postat av: anna

me love! <3

2011-04-26 @ 20:32:31
URL: http://smula.blogg.se/
Postat av: Kristina

Svar: Va kul att du vill testa! Jag kan på fredagar, lördagar och söndagar :) Varierar lite från vecka till vecka. Men nästa vecka (v.18) kan jag både, fredag, lördag och söndag. Vi skulle kunna ta det hemma hos er, så tar jag med mig madrassen och tillbehören :) Om du kan? Kram!

2011-04-27 @ 08:24:28
URL: http://kristinalasan.blogg.se/
Postat av: Kristina

Svar: Då kör vi på lördag vecka 18 :) Jag har inte planerat något den dagen så jag kan vilken tid som helst. Vilken tid känner du för? Kram!

2011-04-27 @ 12:02:07
URL: http://kristinalasan.blogg.se/
Postat av: Helena

Va fina saker!

& det är ALLTID vackert med en bukett på bordet! =)

Kram

2011-04-27 @ 13:08:38
URL: http://helenalindahl.webblogg.se/
Postat av: Caroline

bra tips där! håller med dig helt ibland har man alldeles för mycket prylar framme som bara dammar.:)

2011-04-27 @ 13:16:36
Postat av: Kristina

Svar: Det tycker jag! :) 16 it is.

2011-04-27 @ 13:17:37
URL: http://kristinalasan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0